Hond & gedrag

Hond & gedrag

Verbeter de fysieke en mentale gezondheid van je hond. En versterk jullie band.

Workshop Baas & Hond

Is de band met je hond veranderd? Of vertoont je trouwe viervoeter gedrag dat je niet kan verklaren? Je hond is jouw maatje. Het gaat je dan ook aan het hart om te zien dat hij niet lekker in z’n vel zit. Ook kan het zijn dat je hond minder happig is op contact met de mensen of dieren om hem heen. Onze workshop Baas & Hond biedt pure quality time en inzicht in de oorsprong van veranderd gedrag of gezondheidsklachten.

  Samen werken aan meer Balans!

Wist je dat ook honden emotioneel overbelast kunnen raken? Honden dragen ongemerkt dingen mee van onze dagelijkse beslommeringen. Door hun spierspanning te verminderen, wordt hun gedrag positief beïnvloed. Onze workshop biedt je kennis en technieken over hoe je rust en balans in het leven van je hond én jouw leven aanbrengt. We werken met kleine groepjes van 4 baasjes en hun honden waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en advies.

  Wat kun je van de workshop verwachten?

 • Samen met je trouwe viervoeter 3 uur leren & beleven.
 • Inzicht in de opbrengst van lichaamsbewustzijn voor je hond én voor jou.
 • Basistechnieken SensiPlus-therapie, waaronder acupressuur.

SensiPlus-therapie voor je hond

SensiPlus-therapie helpt honden te ontspannen. Al na een paar behandelingen verminderen gedrags- en gezondheid gerelateerde klachten. Ook stimuleert SensiPlus de bloed- en lymfecirculatie, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen en zuurstof worden aangevoerd. Honden die door stijfheid of artrose moeite hebben met bewegen, of een doffere vacht hebben door een slechte doorbloeding, hebben dan ook veel baat bij SensiPlus-therapie.

  Dierenartsen zien SensiPlus-therapie als een positieve ondersteuning bij herstel. Zij zien dat het bewegingssysteem van honden binnen korte tijd verbetert.

Veel voorkomende gedragsproblemen

 • Nerveus, ongedurig gedrag, ijsberen.
 • Veel hijgen.
 • Hard blaffen.
 • Onderdanig of angstig naar mensen en andere dieren.
 • Piepen of janken.
 • Overmatig likken.
 • Krabben zonder aanwijsbare reden.
 • Weglopen bij het aanraken.

  Prijs, locatie en data workshop Baas & Hond

De workshop Baas & Hond vindt plaats bij ons in Haalderen op diverse zaterdagen en dinsdagen van 10.00 – 13.00 uur. De kosten voor deelname zijn € 75,00 inclusief koffie/thee en iets lekkers. Tijdens de workshop worden foto’s gemaakt, die je na afloop mee krijgt. Je kunt je aanmelden via het online boekingsformulier.


Samen met mijn lieve Dukie naar de workshop Baas & Hond geweest. Ik vond het een zeer leerzame workshop met goede praktische oefeningen om Dukie te laten ontspannen (en het baasje!). Ik kan het dan ook zeker aanbevelen. Veel blaffen? Agressief gedrag? Onrustig? Of ander ‘onverklaarbaar’ gedrag? Gun je lieve viervoeter en jezelf deze workshop. Het is een mooi cadeau waar je nog lang plezier van hebt!”   Femke Jacobs

Deelnemen aan de workshop Baas & Hond?

Diverse zaterdagen en dinsdagen van 10.00 – 13.00 u.

Hond & gedrag 30/10/2016