Ruiter & paard

Ruiter & paard

Verbeter de samenwerking tussen jou en je paard. Voor springruiters en dressuurruiters.

Workshop Leadership in Connection

Ben je een springruiter of dressuurruiter en heb je het idee dat je paard minder energie heeft dan voorheen? Of gaat het rijden minder goed? Soms is het lastig de oorzaak te achterhalen. Verminderd functioneren van je paard kan ook aan jou liggen. Dieren zijn immers uiterst loyaal aan hun baasje. Tijdens de workshop Leadership in Connection gaan we werken aan de verbinding tussen jou en je paard.

  Verbeter de wisselwerking tussen jou en je paard

Leadership in Connection is een uniek concept dat is opgebouwd uit een combinatie van instructie, coaching met behulp van je eigen paard en SensiPlus-therapie. Onze jarenlange ervaring in de internationale ruitersport heeft ons geleerd dat een sportpaard heel anders functioneert dan een paard in de wei. Hierdoor bekijken wij de samenwerking tussen ruiter en paard door de ogen van een ruiter.

Leadership in Connection biedt ervaringsgerichte leersessies voor ruiter en paard van ieder niveau. We starten de workshop met een paardensessie vanaf de grond om inzicht te krijgen in de plek die jij inneemt ten opzichte van je paard. Hierna volgt een SensiPlus-behandeling voor jouw paard om het energieniveau te herstellen. De workshop wordt afgesloten met een rijsessie.

  Wat kun je verwachten?

  • Inzichten in je eigen rol als ruiter.
  • Verbeterde rijvaardigheid. Niet de techniek staat voorop, maar hoe jij als ruiter je paard motiveert.
  • Een verbeterde samenwerking met je paard.
  • Een paard dat zichtbaar meer energie heeft en er weer voor gaat.

Harmonieuze samenwerking ruiter en paard

Het doel van Leadership in Connection is een harmonieuze samenwerking en intensere verbinding met je paard waardoor een soepele samenwerking meer vanzelfsprekend wordt. Het laat je ervaren hoe je vanuit nauwere afstemming met je paard een beter samenspel krijgt en ongeacht je niveau of talenten tot betere resultaten in de samenwerking en het rijden kan komen.

Tijdens de workshop ervaar je de kracht van verbinding door bewustwording en zicht op je eigen diepere rol als ruiter, in lichaamstaal, ademhaling, spierspanning, focus, energie, verbinding, leiderschap en intentie. Deelnemers aan Leadership in Connection ervaren een direct voelbaar en zichtbaar resultaat met verandering in de bewustwording en benadering van het rijden. Het is niet voor niets dat deelnemers deze workshop gemiddeld beoordelen met een 9.

  Leadership in Connection wordt aangeboden als individuele VIP-sessie of als groepssessie op de eigen locatie bij deelname van 6 tot 10 personen.

Ik vond het bijzonder en heb met de Leadership in connection VIP-sessie een aantal gerichte dingen voor mezelf eruit kunnen halen. Ben weer meer te weten gekomen over mezelf en mijn paard. Het afsluitende rijden ging wonderbaarlijk goed. Ik heb lang geen wedstrijden gereden omdat het niet goed ging, maar vandaag was verrassend en zo kan ik weer op wedstrijd!”   Janneke Litjens

Intake aanvragen workshop Leadership in Connection

Vrijblijvende telefonische intake met Dorris Vlas

Ruiter & paard 30/10/2016